ТЕРМІНОЛОГІЧНА СИСТЕМА УКРАЇНСЬКОЇ ЛІНГВОДИДАКТИКИ: ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ І ПРОБЛЕМИ ФУНКЦІЮВАННЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Автор статті привертає увагу до специфіки терміносистеми української лінгводидактики, порушує проблему невправного використання термінів на різних етапах досліджень і впроваджень їхніх результатів: у процесі оприлюднення під час наукових конференцій, круглих столів, семінарів, у процесі обговорення дисертацій, під час публічного захисту, у публікаціях, у матеріалах персональних сайтів і навіть в освітніх документах. Автор пропонує рекомендації щодо розв’язання порушеної проблеми й уникнення різнотлумачень у наукових текстах.