СПЕЦИФІКА МОДИФІКАЦІЙ ФРАЗЕОЛОГІЧНИХ ОДИНИЦЬ У НІМЕЦЬКОМУ ГАЗЕТНОМУ ТЕКСТІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено вивченню модифікацій фразеологічних одиниць з гастрономічним компонентом як оказіонального явища на рівні мовлення та їхніх функцій у політичній публіцистиці на матеріалі німецьких газет. Трансформації фразеологізмів дозволяють автору слідувати принципу економії мовних зусиль і є ефективним засобом впливу на читача.