СТИЛІСТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЕГОЇСТИЧНИХ ВИСЛОВЛЕНЬ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто стилістичні засоби, які використовує комунікант-егоїст. Акцентовано увагу на найпоширеніших стилістичних засобах егоїстичних висловлень. Докладно проаналізовано повтори, градацію, гіперболу, епітети, буквалізм, риторичні запитання, питання-перепити, метафору, метонімію та порівняння.