ТЕОРЕТИКО -КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ТРАКТУВАННЯ ПОНЯТТЯ КОЛОКАЦІЯ У ЗАРУБІЖНІЙ ЛІНГВІСТИЦІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Аналізується розвиток і зміна в підходах до вивчення поняття колокація в зарубіжній лінгвістиці, що дозволяє зрозуміти двоїстий принцип аналізу цього поняття в сучасній літературі (вузький і широкий). У цій статті робиться спроба показати розвиток поняття колокація в зарубіжній лінгвістиці