СКАТОЛОГІЗМ У НІМЕЦЬКІЙ ЛІНГВОКУЛЬТУРІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено феномену скатологізм у німецькомовній лінгвокультурі. Аналізується ставлення німецької нації до гігієни, чистоти і використання нею скатологізмів, починаючи від ХVI століття і до сьогоднішніх днів. Розглядається дискусія стосовно існування зв’язку між підкресленим прагненням німецької лінгвокультури до чистоти та частим вживанням скатологізмів.