ПРОПРІАТИВИ НА ПОЗНАЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРНИХ ПАМ’ЯТОК ХІІІ – ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ ХVІ CТ. (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Наукову розвідку присвячено дослідженню найменувань літературних пам’яток ХІІІ – першої половини ХVІ ст. Охарактеризовано їх структуру, розглянуто особливості семантики та варіативності цих онімів. У назвах також прослідковано мовні процеси, властиві для староукраїнської мови того періоду.