ДО ПИТАННЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ СТУДЕНТІВ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті обґрунтовується необхідність використання ділових ігор «Судові засідання» як засобу інтенсифікації формування іншомовної професійно орієнтованої комунікативної компетентності майбутніх юристів. Визначено типові ситуації професійного спілкування юристів, на основі яких доцільно організовувати ділові ігри. Охарактеризовано особливості застосування ділових ігор юридичного спрямування в процесі навчання англійської мови. Сформульовані методичні рекомендації щодо підготовки, організації та проведення ділових ігор «Судові засідання».