ГІБРИДНЕ НАВЧАННЯ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВИЩІЙ ШКОЛІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена розгляду доцільності, типології і складових інноваційного гібридного навчання, яке поєднує компоненти аудиторного та дистанційного навчання. Аналізуються три програми гібридного навчання французькою мовою, з участю в них автора в якості студента, методиста і розробника.