ВИКОРИСТАННЯ ОНЛАЙН-НАВЧАННЯ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ НА НЕФІЛОЛОГІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ ВИЩИХ УЧБОВИХ ЗАКЛАДІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто можливі шляхи розширення та удосконалення особистих навичок студентів при вивченні іноземної мови за допомогою онлайн-навчання на нефілологічних факультетах. Завдання викладача – організувати самостійну роботу студентів, адже це є надзвичайно важливим для навчання у вищих навчальних закладах. Автор аналізує поняття дистанційного навчання як мотивуючого фактору при вивченні іноземної мови, так як воно сприяє формуванню загальнокультурних та професійних компетенцій студентів.