CПІВВІДНОСНІ ПРИЙМЕННИКОВО-СУБСТАНТИВНІ СТРУКТУРИ ІЗ СЕМАНТИКОЮ НЕОЗНАЧЕНОЇ ЧАСОВОЇ НАСТУПНОСТІ ЯК РЕПРЕЗЕНТАНТИ ЗОВНІШНЬОЇ СЕМАНТИКО-СИНТАКСИЧНОЇ КОРЕЛЯЦІЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті схарактеризовано співвідносні прийменниково-субстантивні темпоративи із семантикою неозначеної часової наступності, що структуровані первинними та вторинними часовими прийменниками; проаналізовано чинні в сучасній українській мові парадигми прийменниково-відмінкових корелятивів зі значенням неозначеного післячасу; вирізнено диференційні ознаки складників досліджуваних парадигм.