ГРАДУАЛЬНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ФЕНОМЕНА «КОНСЕНСУС» У АНГЛОМОВНОМУ ПУБЛІЦИСТИЧНОМУ ДИСКУРСІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено дослідженню градуальності мовної реалізації феномена «консенсус», що співвідноситься з абсолютним, значним, мінімальним та слабким ступенями досягнення консенсусу в англомовному публіцистичному дискурсі.