МЕТОДИКА ЗАСТОСУВАННЯ АРХІВНИХ МАТЕРІАЛІВ У НАВЧАННІ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ (НА ПРИКЛАДІ ГАЗЕТИ «ВОЛИНЬ») (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті порушено актуальну проблему взаємодії закладів вищої освіти України та архівів, визначено напрями архівно-педагогічної роботи студентів філологічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету, уточнено особливості використання публікацій у ЗМІ в якості історичного джерела, запропоновано методику вивчення документів (на прикладі газети «Волинь» (1941–1944) як фактору професійного становлення і розвитку особистості.