СЮЖЕТНО-СЕМАНТИЧНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ КОНЦЕПТОСФЕРИ СИЛЬВІЇ ПЛАТ У РОМАНІ «THE BELL JAR» (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Роман «The Bell Jar» порушує питання місця творчої жінки у суспільстві. Американські реалії 50-х років не давали змоги реалізувати себе, окрім традиційної ролі жінки та господарки. Основний конфлікт у романі демонструє тісний зв’язок з феміністською проблематикою та актуалізує питання жіночої ідентичності. Саме чоловіки не дають жінці можливості самоствердитися у творчій площині. Стаття присвячена дослідженню концептосфери роману письменниці «The Bell Jar».