МОЖЛИВОСТІ СЕРВІСУ GOOGLE CLASSROOM У НАВЧАННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ЗВО (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті йдеться про інформаційно освітнє середовище, яке передбачає застосування електронних ресурсів для підготовки майбутніх фахівців. Розглядається хмарний сервіс Google classroom та можливості його використання у навчанні іноземної мови в ЗВО. Подано загальну інформацію щодо хмарного сервісу Google classroom та його служб. Окреслено причини застосування сервісу Google classroom у процесі опанування іноземної мови студентами у немовному виші та описано апробацію сервісу з використанням технології змішаного навчання та прийому перевернутого навчання. Змішане навчання з використанням сервісу Google classroom сприяє персоналізації навчального процесу, наближенню його до потреб кожного студента, незалежно від рівня його початкової підготовки.