БЛЕНДИНГ ЯК ЗАСІБ ПЕРЕКЛАДУ ГРИ СЛІВ В АНГЛОМОВНОМУ СИТКОМІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття розглядає проблему перекладу англомовних блендів в комедійних серіалах на прикладі американського ситкому «Як я зустрів вашу маму» («How I Met your Mother»). Автор статті приходить до висновку, що оптимальним способом перекладу таких мовних одиниць є формування україномовних блендів з накладанням. Дане твердження підкріплюється аргументами з друкованих джерел та результатами опитування, проведеного автором з 30 носіями української мови. У статті також запропоновано оригінальний переклад 10 фрагментів із ситкому, що містять бленди як в англомовному оригіналі, так і в мові-реціпієнті.