ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ У ВИКЛАДАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ В ТЕХНІЧНОМУ ВНЗ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
В останні роки розширення цифрових технологій, мультимедіа і соціальних мереж різко змінило наше життя. Освіта в цілому та область викладання та навчання іноземної мови також отримали величезну користь від цих розробок і досягнень. Як наслідок, вивчення мови змінюється, а нові технології надають студентам та викладачам інструменти та можливості, які раніше неможливо було уявити. Використання мереж соціальних медіа в навчанні мовних особливостей може бути дуже ефективним і перспективним. Дослідження, що стосуються соціальних медіа та їх використання, стали очевидними у сфері освіти, яка може призвести до значних змін у структурі навчання у майбутньому.