ЯК ВИПРАВЛЯТИ ГРАМАТИЧНІ ПОМИЛКИ СТУДЕНТІВ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ ЯК ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті представлено теоретичні засади використання граматики в процесі навчання письма. Розглянуто питання виправлення граматичних помилок студентів. У роботі досліджуються стратегії редагування, які залежать від рівня розвитку граматичної компетентності студентів, від знань і досвіду викладача у сфері педагогічної граматики а також від контексту. Метою статті є допомогти викладачам знайти відповіді на питання, зокрема, як ставитися до граматичних помилок студентів і як надати студентам зворотній зв’язок, вказуючи на їхні помилки, але не знижуючи при цьому рівень їхньої мотивації.