ДІАЛОГІЧНЕ МОВЛЕННЯ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ ПРИ ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття присвячена питанню інтеграції комунікативних вправ з елементами діалогічного мовлення, спрямованих на розвиток емоційного інтелекту студентів, у процес навчання іноземній мови. Особлива увага приділяється засобам реалізації складових емоційного інтелекту в англомовному діалозі.