ХУДОЖНЄ ЗОБРАЖЕННЯ БІЛОРУСЬКИХ ЖИВОПИСЦІВ В ПРОЗІ ВІКТОРА КАРАМАЗОВА (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті аналізується художнє зображення особистостей білоруських митців у прозі В. Карамазова. Стверджується, що звернення письменника до зображення відомих особистостей у вітчизняному живописі детермінованих їх значною роллю у світовій культурі.