ВИКОРИСТАННЯ КОРОТКИХ ВІДЕОФІЛЬМІВ НА ЗАНЯТТЯХ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Актуальність матеріалу статті обумовлена доцільністю використання відеофільмів на уроках німецької мови як засобу для розвитку уваги і пам’яті, збільшення словникового запасу та розширення кругозору учнів. Використання відео на заняттях підвищує мотивацію до навчання, стимулює активність учнів, створює умови для самостійної роботи. У статті запропоновано методику роботи з відеоматеріалами на уроці німецької мови як іноземної, наведено приклади вправ, що виконуються на кожному етапі роботи з відеофільмом, визначено критерії вдалого заняття з використанням відеофільмів.