РЕАЛІЗАЦІЯ ХУДОЖНЬОГО КОНЦЕПТУ УЯВНИЙ ЧАС В АНГЛОМОВНИХ ТВОРАХ ЖАНРУ ФЕНТЕЗІ: ЛІНГВОКОГНІТИВНИЙ АСПЕКТ (НА МАТЕРІАЛІ ТВОРІВ ДЖ. Р. Р. ТОЛКІНА, К. С. ЛЬЮЇСА, У. К. ЛЕ ГУЇН ТА ДЖ. К. РОЛІНҐ) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття присвячена виявленню специфіки авторського сприйняття та зображення уявного часу шляхом реконструкції змісту та структурних особливостей змістового шару художнього концепту уявний час в англомовному фентезі на матеріалі творів Дж. Р. Р. Толкіна, К. С. Льюїса, У. К. Ле Гуїн та Дж. К. Ролінґ.