КОМУНІКАТИВНІ АСПЕКТИ ІНШОМОВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ТУРИЗМУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Комунікативні іншомовні навички є важливим елементом туристичної індустрії. Головним викликом для туризму є не те, щоб залишатися вузьким фахівцем у своїй галузі, аби задовольнити потреби працівників промисловості, а також використовувати розвиток знань, які сприятимуть успішному розвитку туризму та індустрії гостинності вцілому. Освіта в галузі туризму є одним із сегментів величезної індустрії туризму. Високий рівень усних, письмових та комунікативних навичок є серед найважливіших для майбутніх фахівців галузі туризму. Добре володіння англійською мовою під час навчання додасть цінності студентській освіті. У даній статті основну увагу приділено комунікативним аспектам іншомовної підготовки фахівців галузі туризму як передумови їхнього професійного розвитку. Виявлено мотивацію студентів вивчати англійську мову та визначено перешкоди та труднощі у розвитку необхідних мовних навичок.