АНАЛІЗ НАВЧАЛЬНОГО ПЛАНУ БАКАЛАВРА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014.01 СЕРЕДНЯ ОСВІТА. УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2020)
У статті аналізується навчальний план підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 014.01 Середня освіта. Українська мова і література. На основі проведеного аналізу визначено дисципліни, які відносяться до циклів загальної, професійної підготовки, а також циклу вибіркових дисциплін. Розглянуто перелік загальних та фахових компетентностей, що входять до навчального плану, проаналізовано результати навчання. Виявлено, що освітня програма містить 1 інтегральну компетентність, 13 загальних та 16 фахових компетентностей. Виявлено, що освітня програма містить 68 результатів навчання, які свідчать про ступінь сформованості компетентностей у межах обраної спеціальності.