ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕНСИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2020)
Поряд із технологічним прогресом розвинулися також технології навчання, від простих форм розповсюдження матеріалів до складніших засобів спілкування, обміну знаннями або форумів.На сьогоднішній день необхідні більші інвестиції для підготовки майбутніх офіцерів у цілісному розумінні та більша довіра, що курсанти будуть залучатися до різноманітних освітніх діяльностей та отримувати додаткові уміння та навички за межами суто військової програми. Можливості такої освіти можуть бути надані у вищих навчальних закладах через онлайн-навчання, змішане навчання або комбінацію вищезазначеного.Дві найважливіші ролі сучасної освіти – допомогти курсантам навчитися думати і розуміти, що навчання є життєво важливою діяльністю та такою, що відбувається протягом усього життя.