ІНШОМОВНІ ОСВІТНІ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙНІЙ ІНШОМОВНІЙ КОМУНІКАЦІЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2020)
У статті досліджено проблему формування освітнього середовища, що відповідає новим тенденціям у сфері вищої професійної освіти. Подано сутність поняття «іншомовний освітній портал». Розкрито можливості використання онлайн-курсів на іншомовних освітніх порталах у професійно-орієнтованому навчанні магістрантів. Представлено матеріали англомовних освітніх порталів, що використовувались у підготовці магістрантів у процесі навчання іншомовній комунікації.